Nieuws

Corona update

Hierbij een korte update rond de actuele “Covid-19 situatie”. Het zijn bijzondere tijden voor iedereen. Dutch Power Company volgt de aangescherpte landelijke maatregelen en heeft nog andere verregaande maatregelen genomen om onze medewerkers, klanten en leveranciers een veilige en gezonde omgeving te kunnen bieden. Gelukkig hebben deze maatregelen tot nu toe hun vruchten afgeworpen en draait de productie van machines en werktuigen door en ook de onderdelenvoorziening gaat onverminderd door.

Stay safe!

Herder One

De Herder One is ontstaan vanuit de gedachte dat arm en voertuig één worden, één superieure kwaliteit leveren, één servicepunt hebben voor het onderhoud en de nummer één oplossing biedt voor al het onderhoud aan bermen en sloten.

Fish Protector

Herder B.V brengt een nieuwe innovatie op de markt voor slootonderhoud. De Gebr. Tolenaars en Herder B.V zijn overeengekomen dat het octrooi voor de Fish Protector MK01 wordt overgenomen door Herder B.V. Met de Fish Protector wordt een grote stap gemaakt in het visvriendelijk uitmaaien van de watergangen door het gebruik van lichtflitsen. Uit recent onderzoek is bewezen dat de vissterfte hiermee fors afneemt. Herder B.V zal zowel de productie als de distributie van de Fish Protector overnemen.